За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Детайлна информация за хотела

Детайлна информация за хотела

Разположение

Този модерен хотел се състои от 6 сгради с по 5 етажа и се намира в район Sonnenland на град Маспаломас, на остров Гран Канария, Канарски о-ви , на 21 минути от летището. Хотелът е построен през 1998 г.. Плажовете Плая дел Инглес и Плая Мелонерас са на 3,5 километра от хотела и до тях се осигурява безплатен трансфер с автобус 4 пъти дневно. Търговският център El Tablero е на отстояние от 500 м.

В стаите

Хотелът разполага с общо 436 стаи, като 218 са с изглед басейн, 192 със страничен изглед, 9 фамилни с изглед басейн и 17 фамилни със страничен изглед.

Двойните стаи са просторни и модерно обзаведени с телефон, минибар, сателитна ТВ (с плосък екран), сейф (с/у заплащане), вентилатор, Wi-fi. Баните са с душ /душкабина, тоалетна, сешоар. Стаите са с тераса или балкон, с изглед към басейна или околностите.

Фамилни стаи са суити, мебелирани с просторна всекидневна стая с диван и отделна спалня, телефон, минибар, сателитна ТВ (с плосък екран), сейф (с/у заплащане), вентилатор, Wi-fi. Баните са с душ /душкабина, тоалетна, сешоар. Стаите са с тераса или балкон, с изглед към басейна или околностите.

Почистване на стаите - всеки ден; смяна на спалното бельо - веднъж седмично; Смяна на кърпите - по желание на гостите.

На територията на хотела

Хотелът предлага 2 басейна с джакузи и голяма тераса с шезлонги, сенници и сцена за вечерно шоу на открито. За децата е уредена отделна детска зона с басейн, шезлонги, мини клуб и площадка за игра. Фитнес зала. Магазини, барове и ресторанти са в близост до хотела. 

Хранене

В ресторанта на хотела All Inclusive е единствено възможен план за изхранване на гостите.

Ресторант е с тераса - закуска, обяд и вечеря на блок маса. Обядът и вечерята са с широка гама от разнообразни топли и студени ястия, шоу готвене и богат десерт на шведска маса.

Препоръчва се господата да избягват къси панталони и тениски без ръкави.

От дамите се изисква да избягват плажно облекло.

Закуска: 08:00 ч - 10:30 ч ·

Обяд: 13: 30ч - 15: 30ч ·

Вечеря: 18:30 ч - 22:00 ч (възможни са 2 смени)

Бар на басейна: 10:30 ч. -  24:00 ч. Със следното обслужване:
Горещи закуски: 11:00 ч - 16:00 ч · Студени закуски: 17:00 - 18:00
Сладоледи: 10:00 ч - 24:00 ч · Кафе / чай и торта: 16:00 ч - 17:00 ч 

Информация за „All Inclusive Program” (напитки):
Планът за изхранване започва от обяда в деня на пристигане на гостите на хотела и завършва в 12:00 ч. в деня на заминаване.
Избор на местни, национални и международни алкохолни и безалкохолни напитки с печата „Ол инклузив“ в менюто с напитки в бара до басейна е до 23:00 ч.

Безплатни услуги

Безплатно: 2 басейна (отопляем през зимата, ноември-април), джакузи, 1 басейн за деца (отопляем през зимата, ноември-април), шезлонги и чадъри на терасата на басейна, Wi-Fi в целия хотел, тенис на маса. Фитнес зала. Ежедневно променяща седневна и нощна развлекателна програма за възрастни и деца, професионални шоу програми два пъти седмично. Няколко пъти на ден автобусна услуга до плажа на Маспалома

Забавление

Бар зала: Обслужване и график в зависимост от нивото на заетост и метеорологичните условия.


Дискотека: Обслужване и график в зависимост от нивото на заетост и метеорологичните условия.
·
Срещу заплащане - билярд, център за красота и масаж, плажни кърпи (за басейна, с депозит и ежедневно заплащане), коли под наем, детегледачество и пералня.

Зона с детски басейни, шезлонги и сенници, детска площадка и мини клуб (4-12 години, 6 дни
седмица), мини дискотека.

Оценки и коментари